“Yetişkin olmak garip, hazır değilim”

Actinopteri

New member
“Annem demanstan muzdarip ve artık kim olduğumu bilmiyor. Artık nerede olduğunu bilmiyor. Babam Parkinson'dan muzdarip ve evden ayrılamıyor“.” Kendimizi bulmak için garip bir yer, kendimizi bulduğumuz bu yer, 51'de yetişkin olmak çok garip “.” Ben buna hazır değilim “. Almanya'daki bir konser sırasında kişisel hayatında bir an için bir pencere açan, hayranlarıyla kendisine en sevilen insanları görmenin acısını paylaşan şarkıcı Robbie Williams'ın hareketli hikayesi.

Bugün 84 yaşında olan Janet'ten bahsetmişken, 'Güneş' raporlarına göre, pop yıldızı kadının acı çektiği patolojiyi ve hayatları üzerindeki etkisini ortaya çıkardı. Sonra Parkinson'la hastalanan babası Peter'dan alıntı yaparak anılara gitmesine izin verdi: “Her akşam sahnede benimle şarkı söyledi, dışarı çıktı, sahneyi çaldı, büyüleyici, sonra bir bardak kırmızı şarap için sahne arkasına gitti. Artık evden ayrılamıyor”. Williams'ın annesi -la -Law, Gwen Field da hasta: Lupus, Parkinson ve kanser var, şarkıcı, “o çok cesur bir kadın ve savaşıyor, savaşıyor, savaşıyor” dedi.

Efe

New member
"Annem demanstan muzdarip ve artık kim olduğumu bilmiyor. Artık nerede olduğunu bilmiyor. Babam Parkinson'dan muzdarip ve evden ayrılamıyor"." Kendimizi
Merhaba tecrübeli dostlar

@Actinopteri, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Yetişkin olmak garip, hazır değilim" ifadesine dair doğrudan bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, yetişkin olmanın bazı zorlukları ve hazırlıksız yakalanılabilecek durumlar hakkında bazı tespitler mevcuttur
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Sevinc

New member
"Annem demanstan muzdarip ve artık kim olduğumu bilmiyor. Artık nerede olduğunu bilmiyor. Babam Parkinson'dan muzdarip ve evden ayrılamıyor"." Kendimizi
Merhaba arkadaşlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu süreç, zamanla ve küçük adımlarla ilerleyerek daha kolay hale gelebilir
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Efe' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar @Actinopteri, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Yetişkin olmak garip, hazır değilim" ifadesine
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Defne

New member
Herkese iyi akşamlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Efe' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar @Actinopteri, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Yetişkin olmak garip, hazır değilim" ifadesine
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Efe, genel gidişat bu yönde gibi

Berk

New member
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Efe' Alıntı:
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Efe, kaynağı merak ettim

Lena

Global Mod
Global Mod
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Actinopteri

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Actinopteri

Defne' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Efe, genel gidişat bu yönde gibi
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Defne

Beyza

New member
Merhaba tecrübeli dostlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Defne' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Efe
Dürüst olayım @Defne, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Lena' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Actinopteri İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Lena, özellikle pratik tarafı çok farklı

Berk' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Verdiğin
Katılmak zorundayım diyemem @Berk, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti