Rosanna Kardeş, Verissimo'da Ornella Vanoni için Temyiz

Actinopteri

New member
Rosanna Kardeş Bugün 12 Nisan Cumartesi günü konuk konuştu Çok doğru ile karmaşık ilişki Ornella Vanoni. Şarkıcı, geçmişte olan ve meslektaşları arasındaki ilişkilerini işaretleyen tüm sorunları bir kenara bırakarak Milanlı sanatçıyı kucaklamak isteyen Silvia Toffanin'e güvendi.

Ornella Vanoni için itiraz

Rosanna Kardeşi Ornella Vanoni'ye bir itiraz başlattı: “Yeter! Şimdi ikimiz de yaşlanıyoruz, 70'lerin de geçtiği için bu savaşa devam etmeye gerek yok,” dedi şarkıcı, sorunların “bana odaklanan, genç olduğum için, bir kız olduğum için odaklanan Alfredo Rossi rekoru nedeniyle doğduğunu açıkladı.

İkisi arasındaki problemler doğacaktı çünkü her ikisi de aynı kayıtla bir sözleşme imzaladı: “'Randevu' (Ornella Vanoni'nin en ünlü şarkılarından biri, editörün notlarından biri) için bir seçmelere katıldım, ancak Alfredo Rossi, Vanoni'ye şarkıyı vermenin iyi olduğunu düşündü, ama yine de, yanlış gittiğimi göstermedim …”, kariyerinin net bir şekilde atıfta bulunduğunu düşündü.

Ve Silvia Toffanin sorusuna, Ornella Vanoni ile anlaşmazlığın gerçek nedeni olan Rosannan Brother şunları söyledi: “Ornella şikayet etti:” Ornella şikayet etti çünkü Alfredo Rossi o zamanlar çok popüler olan şarkılarıma odaklandı. Tüm kayıtlar gibi satmak için gerekli. Ornella daha zor bir tür yaptı ve bu onun iyi gitmedi.

Sonra ekliyor: “Ornella'nın beni sarılmak ve selamlamak için almasını bekliyorum, Onu sevmenizi istemek için onunla tanışmak isterim“Ve tekrar:” Asla bir kahve için davet etmedim, ama hoşuma gidiyor. Bana genç bir adam vermek isteyen tavsiyesini hissetmekten başka bir şey beklemiyorum. Onun en büyük İtalyan sanatçılardan biri olduğuna inanıyorumOna sarılmak isterdim, “diye bitirdi.