Oyuncu Taormina Film Festivali'nde kendini anlatıyor

Actinopteri

New member
“Hala Tim Burton ile çalışsaydım? Bir sanatçı olarak çok saygı duyuyorum, ama ben adamım.” Monica Bellucci kendini inkar etmiyor ve sınıf ve zarafetle, Taormina Film Fest'in 71. baskısında küçük bir grup konuk gazetecinin önünde konuşuyorGiuseppe Tornatore ile Sicilya'da çekilen 25 yıllık “Malena” nı kutluyor. “Çok güncel bir film – görünüşünün toplam beyazının cazibeyi vurguladığı odanın penumbrasında gözlem – zamansız bir hikaye. Hayatta kalmak için savaşması gereken bir erkek dünyasında bir kadından bahsediyor”.

Film (“Tornatore bana Porto Riko'dayken bana fikri önerdi ve sonra yıllar sonra beni yapmak için çağırdı”, ortaya koyuyor) “, aynı zamanda çekildiğini açıklıyor – filmin imajıyla da 71ST baskısını temsil etmek için seçilen poster olan Poster – çok güzel bir tornatore, çünkü çok teşekkür ettiğim için, çünkü çok teşekkür ettiğim için, çünkü çok teşekkür ettiğim için. Sicilya'da zaman “. Ve Sicilya'da, yakında geri döneceğini öngörüyor. “Bir gerilim filmi bitirmek zorundayım, Lea Mysius'un 'Histoire de la Nuit'e dayanan bir Fransız filmi çekiyorum ve sonra Giovanni Tortici ile bir film için Temmuz ayında Palermo'ya geliyorum. Aktris, zamanın ve her şeyden önce anneliğin yaşam perspektifini değiştirdiğini ortaya koyuyor: “İşim için tutku her zaman canlı, ama şeylerin önemi değişiyor. Bugün işim benim önceliğim değil. Kızlarım, hayatım, çünkü her zaman başkalarının hayatını yaşıyorlar ama belirli bir noktada sizinkini de yaşamak zorundasınız”.

Kızları ile ilişki çok önemlidir, evde tavsiye veriyorlar ve sinema hakkında çok fazla konuşma var (kızı Deva da bir aktris), ancak: “Gerçek ve imaj arasındaki fark hakkında çok fazla tartışma var, ama sonunda benden daha fazlasını biliyor”, Bellucci smiles. Kötü adamlar ve yargılar “Hizmet -merak ettiğinde, kızın onun sayesinde ünlü olduğunu düşünenleri endişelendirirse -size bir yargılama yapmak için şeyleri anlamak için. Bir şekilde büyümeye hizmet eder. 2023'ten beri bir ilişki yaşadığı, sevgiyle ilgili sorulardan kaçan Tim Burton'a,” aşk, “aşkının da tartıştığı bir şeydir”, bir başka tartışma.

'Diva hissetmiyorum, hoşunuza giden bir iş yaptığım için bir insanım'

Monica Bellucci'deki her şey geçmişin divalarını hatırlıyor, ama kendini koruyor: “Hakkında hissetmiyorum, hala burada olduğum ve sevdiği bu işi yaptığınız için teşekkürler – bir şeyleri öğrenmeye çalışan bir aktris olarak yaşıyorum, bu iş hala yaratıcılığıma hayat verebilmeme izin veriyor. Catherine Deneuve “Diva gibi hissetmediğini söyledi mi? Benim için o bir diva, çünkü seni hayal eden bir kadın”.

Ve “genç yönetmenler, deneyimlerimi koyuyorum ve ne öğretmek zorunda olduklarını görmek isterim, birçok şey biliyorlar”, “İşler geldiğinde, hiç düşünmediğim projeler. Bu benim için ilginç” diye yorumlama rollerini nasıl seçtiğini açıklıyor. Toplantıda, Bellucci'nin çalıştığı Fransız aktör Gerard DePardieu'ya ve genel olarak taciz temasına yatırım yapan yargı etkinliklerine bir şaka için de yer var. “Tacize gelince, kendimi asla başaramadığım – verilen – bazen utanç verici durumları evet, ama yönetebileceğim. Şanslıydım” diyebilirim.

Son olarak, dünyanın yaşadığı gerginlik durumundan ve devam eden savaşlardan bahsetmemek imkansızdır. “Her şey üzücü,” diyor Umbrian sanatçısı. Bu, Nobel Ödülü Rita Levi Montalcini Ödülü kavramını belirtiyor: “İnsan kendisi için tehlikelidir, çünkü teknolojik olarak gelişebiliriz, ancak duygusal kısmımız zekamızı kontrol edemez. Erkekleri birbirlerine saygı duymaya yönlendiren büyük bir eğitim gerektirir. Burada, eğitim belki de bizi kurtarabilecek tek şeydir”.