Ağabey, dün gece 20 Ocak'ta ne oldu? Özet

Actinopteri

New member
Yeni randevu yayınlandı Büyük Kardeş dün gece, 20 Ocak. Realite şovu yarışmacılara büyük bir fırsat verdi: Son aylarda Meclis'ten ayrılan eski yarışmacıların kaderine karar vermek. İşte yirmi dördüncü bölümde yaşananlar.

Repeşaj

Bir aracılığıyla flaş televizyonBölümün başında Alfonso Signorini'nin açtığı yarışmada izleyiciler en sevdikleri eski yarışmacıya oy verdi. Geçici olarak kulübeye dönen altı eski yarışmacı var: Jessica Morlacchi, Helena Prestes, Federica Petagna, Iago Garcia, Michael Castorino ve Eva Grimaldi (bu hafta televizyondan elendi). Halkın, yeni Big Brother yarışmacıları olarak resmi olarak Meclis'e dönecek olanlardan yalnızca dördüne karar vermesi gerekecek. 23 Ocak Perşembe günü yayınlanacak olan bir sonraki bölümde tele-oylama kapalı olacaktır.

Pamela Petrarolo'ya hediye

Pamela Petrarolo, izleyicilere Pamela'nın artık hiçbir izi kalmayan oğlunun izini sürmeleri için çağrıda bulunan annesine yeniden sarılma fırsatı buldu. “Bir gecede ortadan kayboldu. Bir sabah gitti ve bir daha geri dönmedi. Ailemle birlikte yaşıyordu, daha üzgün ve daha düşünceli görünüyordu. Onu en son anneannemin cenazesinde gördük. Sadece iyi olup olmadığını bilmek istiyoruz” dedi eski kişi 'Non è la rai'nin yüzü.

gizemli not

Geçtiğimiz günlerde Pamela Petrarolo, Luca Calvani'nin gardırobunun yakınında gizemli bir not buldu. “Hayır, Jessica'yı oku”, bunlar gizemli kartta yer alan kelimeler. Dışarıdan gelen bir nota benziyordu ve bu her Big Brother kuralına aykırıydı. Alfonso Signorini böylece bölüm boyunca bazı şeyleri açıklığa kavuşturmaya çalıştı. Not, Enzo Paolo Turchi tarafından Luca Calvani için yazıp iletildi: “Luca'yı uyardım çünkü onu korumak istedim ve kızının başka bir kadının yatağında uyuduğu için çok acı çektiğini biliyordum”, diye açıkladı.