Tony Effe, Roma'daki yılbaşı konseri sonrası yaşanan saldırıyla ilgili şunları söyledi

Actinopteri

New member
“Bana saldırmak gerçek sorunları çözmekten kesinlikle daha kolay ülkemizin ve bu dinozorların günah keçisi bu bana giderek daha fazla zorlamaya devam etme gücü verdi.” Tony Effe, Roma'daki Palazzo dello Sport'taki Yeni Yıl konserinin ertesi günü Instagram'daCircus Maximus'ta etkinlikten çıkarıldıktan sonra düzenlenen konserin biletleri tükendi.

Şarkılarının sözleriyle ilgili çıkan tartışmalara yanıt veren sanatçı, “Teşekkürler Roma. Bu yıl çok zorlu ama bir o kadar da tatmin dolu geçti. Sıkı çalışma her zaman karşılığını veriyor ve 2024 de bunun teyidi oldu” diyor ve şöyle devam ediyor: “Ben Ağır tartışmaların ortasında mıyım, bana ait olmayan şeylerle suçlanıyor muyum ama her şeye rağmen sen hep oradasın.

Son olarak hayranlara bir mesaj: “Beni ve müziğimi tanımayan insanların yargılarına asla kulak vermeyeceğim. Asla durma ve her zaman istediğini yap. Acımasız bir 2025 bizi bekliyor. Seni istiyorum Peki” .

Ayrıca okuyun