Taylor Mega ve Fedez, Chiara Ferragni ve açık çiftle ilgili yeni tur: ne dedi

Actinopteri

New member
Fedez ve Tony Effe arasındaki çekişmenin ortasında kaldığı için Altın Tapiro'yu aldığında 'Striscia la Notizia'nın mikrofonlarına bunu zaten söylemişti ve şimdi Taylor Mega bunu tekrarlıyor: Chiara Ferragni ve Fedez açık bir çiftti. Milanolu rapçiyle çıktığını doğrulayan fenomen, Chiara Ferragni'nin 'Striscia la notizia' programında her şeyi reddetmesinin ardından 'Gurulandia' podcast'inin mikrofonlarına konuştu. Girişimci, “Hiçbir zaman açık bir çift olmadım. Yani 'açık çift', birinin hile yapıp diğerinin yapmaması anlamına geliyorsa, o zaman onlardan biri olduğumu bilmiyordum” dedi.

Herkes söylemek istediğini söylüyor, herkes anlamak istediğini anlıyor. Konuşuyorsam, bazı şeyleri bildiğim içindir“, podcast sırasında Taylor Mega'yı ilan etti. Sunucular ona “Peki Chiara, Federico ile evliyken başka erkeklerle birlikte miydi, değil miydi?” diye sorduğunda şöyle yanıt veriyor: “Onların açık bir çift olduklarını biliyordum. 'Striscia la Notizia'ya ne söyleyebilirsiniz? Başka bir şey söyleyebilir miydi sence??”.