Striscia la Notizia, işte yeni sarışın doku: nausica marasca kim

Actinopteri

New member
Nausica Marasca, Striscia la Notizia'nın yeni sarışın dokusudur ve yarın, 31 Ocak 2025 Cuma günü, Canale 5 programının tezgahında Mora Beatrice Coari ile eşleşecek.

Campobasso'dan 21 yıl süren, eleme aşamasında Antonio Ricci'nin hicivli haberleri içinde gerçekleştirilen, aslında Striscia'nın aşırı tarihinde seçilecek ilk doku haline gelen on üç adayın rekabetini geçtikten sonra tacı kazanır. doğrudan halktan.

“Zafer gerçekten heyecan vericiydi, ama sakintim çünkü her durumda benzersiz bir deneyim olarak kalacağını biliyordum. Bacaklar her zamanki gibi titredi ama kalp umutlardı ve sonuçlar ortaya çıktığında biraz zaman aldım Makyaj yapmak.

Nausica Marasca 21 yaşında, doğdu ve Campobasso'da yaşıyor. Liceo Sociopsicopedagogico'dan mezun oldu, şovu, müziği ve sinemayı seviyor ve yedi yıldır keşifti, doğanın ve topluluğun önemini öğrendiği bir yaşam deneyimi. Uzun açık hava yürüyüşleri yapmayı ve kişisel gelişim ve psikoloji kitaplarını okumayı sever. Ona zarafet ve güç arasındaki dengeyi öğreten ve çocukken uygulanan bir disiplin olan ritmik jimnastik yoluyla dansa yaklaşan Karate hakkında tutkulu.