Sanremo 2025, “Misoginia ve Vulgarity”, Meclis Üyesi Equi Rimini RAI Yönetim Kurulu'nda yazıyor

Actinopteri

New member
“İtalyan ulusal popüler etkinlikte şiddetli kadın düşmanlığı ve kaba dil” Sanremo festivali nedir “artık bahsetmemize izin vermiyor, çünkü bizim için nefretin bir kez daha küçük bir sorun olarak kabul edildiğini kabul ediyor. Diğer tarafa dönüp sessiz kalamayız, sesi de yükseltmeliyiz Tüm bu kadınlar adına, onları sevdiklerini söyleyen erkeklerin nefreti, kendilerine adanmış tüm kırmızı banklar adına, özel tarihlere başvuran tüm ayinler ve mitler adına. Sanat, şiddet, hakaret ve aşağılama ile onaylanan nefretin ilahisi değil “. Yani bir pasajda Bugün RAI kuruluna gönderilen mektup Rimini eyaletinin aynı meclis üyesinden, özellikle Marco Masini'nin 'Bella Bitch' şarkısını sahnede akşam kapağında Fedez ile bir araya getirme seçeneğine saldıran Adriana Ventura.

Meclis Üyesi, Roma'daki Yılbaşı Konseri'nde “Toni Effe'nin katılımı ile ilgili son tartışmalar” notunda hatırlayan bir notla hatırlıyor “Sanremo Festivali'nde, cinsiyete dayalı şiddet, kapakların akşamı da Marco Masini 'Bella Bitch' şarkısıyla sahnelenecekVentura, eski wife'a adanmak isteyen Federez ile çiftler halinde söyleniyor, eski wife: kötü tat ve devlet televizyonunun uygunsuz kullanımı, kötü tadı ve devlet televizyonunun uygunsuz kullanımı “diye uyarıyor Ventura.

Adnkronos tarafından ulaşılan meclis üyesi şunları ekliyor: “Bu şarkının sözlerini dinleyerek hiçbir şey taklit edemeyiz, Bugün yaşadığımız her şeyi düşünürsek, tamamen yerinden açık ifadeler var, Kadınlara ve femikribe karşı şiddete karşı koymak için savaşırken. Ve eğer her şeyi söyleyebilirsem – yansıtın – Cinsiyete karşı şiddet karşıtı derneklerin neden müdahale etmediğini merak ediyorum. 20 yaşında olsaydım, Ariston'un önüne, Masini'ye karşı değil, daha sonra kendisini bir sanat olarak tanımlayan sanata karşı değil, muhalefeti ifade etmek için giderdim ”diye ekliyor.

“Sizi Masini'nin şarkısı sırasında televizyonu kapatmaya davet ediyorum”

Adriana Ventura ayrıca, protesto gelirinden sonra saldırıya uğradığı gerçeğinden de şaşırdığını söylüyor. Sosyal medyada: “Beni görünürlüğe sahip olmak istemekle suçluyorlar – Raporlar – Bana Sanremo vb. İle ne yapmam gerektiğini soruyorlar. Tüm bunlar saçma, çünkü fiziksel olarak nerede olduğumuza ya da hangi rol oynadığımızdan bağımsız olarak, şiddete karşı mücadele her gün, öfkeli ve bakmak için sessiz kalmıyor. .. Veya Dinle “.

Buradan, RAI yönetim kuruluna mektupta, meclis üyesi acilen “çok fazla tutarsızlığı ve kültürel kısa devreyi not etmeye davet ediyor, bu da büyüleyici etkileri de şarkı söyleme etkinliğini takip edecek gençler üzerinde yankılanıyor. Öte yandan El, satır planlanmalısa, Her erkeğe ve her kadına davet, Masini'nin şarkısı sırasında televizyonu kapatmak “.