'' Roma'da oynamak her zaman özel, burada birçok anım var ''

Actinopteri

New member
'' Roma'da oynamak her zaman özeldir. Burada doğdum ve 20 yıla kadar yaşadımBurada Kulüp ve radyo DJ'lerinden ilk gerçek 'acele' yaşadım ve buradaTam olarak bu Palasport'ta ilk büyük konserimi gördüm, Pino Daniele ve daha sonra bu olasılığa aşık olmamı sağlamak için birçok temeldi. Özellikle burada Annem bana stantlardan bakarak pek çok konser yaptım Olmayı hayal ettiğim yerde bilmek mutlu (Babam bunun yerine işin gerçekleştiği yerde olmayı sevdiği sahnenin etrafında kaldı). Roma'da oynadığımızda her zaman bunu düşünüyorum, üzücü bir düşünce değil, hayat ''. Gibi Jovanotti, Instagram'da yayınlanan bir yazıda, Palaeur'daki turunun ilk Roma akşamında dünkü başarının ardından izleyicilerine teşekkür eder.. Instagram'da şarkıcı, konserinde bulunan Gabriele Muccino, Giuliano Sangiorgi, Paolo Genovese ve Vittoria Puccini gibi birçok arkadaşa teşekkür etmek istedi: '' Dün gece bazı arkadaşlara sarıldım ve memnun kaldım – büyük konser, hepiniz güzel! Teşekkür ederim! Teşekkür ederim!''.

Konserin sonunda Jovanotti arkadaşı Sangiorgi'yi yetiştirmek istedi
O, Onu sıcak bir şekilde kucakladıktan sonra, Onunla birkaç saniye boyunca 'Duyarsanız biliyorsun' şarkısının çok kısa bir adımını attı: “Dün gece konserin sonunda, selamlamadan hemen önce – Jovanotti hala diyor – 'yollarımızın' olduğu sahnenin yanına döndüm ve onların ortasında, gitarların ve basta bana gülümseyen Giuliano Sangiorgi olduğunu gördüm. Ona sık sık birlikte şarkı söylediğimizi gören ve Negramaro'yu ve müziklerini seven izleyiciyi vermenin sevincine direnmedim.

'' Giuliano ile arkadaşız – Jovanotti hala Instagram'da yazıyor – O muazzam yetenekli bir müzisyen ve cömert bir adamOnun içinde yaşayan çılgın şarkıcıya ek olarak ve her çıktığında gökyüzünü açar. Ve birkaç hafta boyunca, dün kızları Ilaria Macchia (Sangiorgi'nin ortağı Ed) ve Küçük Yıldız ile konserde Noel Baba oldu, grubun yeni gelen Michele. Dün gece duygularla dolu bir Roma konseriydi ve her an sevinçle. Bu gece hala görüşürüz. Bunun yerine Cumartesi konseri – sanatçıya devam ediyor – dün söylediğimiz gibi Pazar gününe taşındı. Bu, birçoğunun bu Cumartesi Roma'da bir süredir planladığını bilerek, birisi için rahatsızlık yaratabilirse üzgünüm ''. Konser sırasında Jovanotti Papa Francis'i hatırlamak istedi:
'' Her şey gelişmek için doğdu, dedi bir rahip. Banliyö rahip, buna Francesco '' deniyordu, Çok uzun süredir devam eden bir alkışla kabul edilen kelimeler.