Rocco Siffredi, oğlu Leonardo Tano acilen kalpte ameliyat etti: nasıl

Actinopteri

New member
Leonardo Tano olmuş işletilen al Kalp aciliyet. Aynı oğlunun olduğunu söylemek Rocco Siffredi Sosyal ağlarda, yakın zamanda muzdarip olduğunu keşfettiğini açıkladı nüks pericardit.

Kalbin operasyonu

“Birçoğunuz spor dünyasında arkadaş ve sevdikleriniz olduğundan, sizi son birkaç hafta içinde ve yolumda olanlar hakkında güncellemek istedim.” “Aralık 2024'te agitizmden ara vermeye karar vermiştim. Spor gittikçe yorucu olmuştu Psikolojik düzeyde ve referans noktalarımı kaybettiğimi hissettim. Bu arada, muhtemelen yıllarca bana eşlik eden bir durum olan tekrarlayan perikarditten muzdarip olduğumu keşfettim, ancak sadece son zamanlarda teşhis etmeyi başardık “, aktörün oğluna bir hastane odasında gösterdiği Instagram hikayelerinde anlatmaya devam etti.

25 yaşında Leonardo Tano, sadece birkaç gün önce acilen acele edildiğini söyledi: “Geçen hafta önemli ve ani bir nüksettim. Yüksek kalp durması riski. Resüsitasyonda hastaneye kaldırıldım bir müdahaleyle yüzleşmek “.

Leonardo için uzun zamandır fiziksel aktiviteyi gücümü geri alabilmesi gereken kolay bir zaman değil: “Şimdi uzun bir terapi beni bekliyor ve belki de benim için en zor kısım, fiziksel aktiviteden tam bir durak dönemi”. Genç adam, ona zamanında bakan tüm sağlık personeline teşekkür ederek sonuçlandı: “Sacco hastanesine tüm kalbimle, beni takip eden doktor, kardiyak cerrah ve özellikle yanımda olan tüm insanlar, ailem ve beni asla yalnız bırakmayan küçük meleğime teşekkür etmek istiyorum”.

Ayrıca oku