Actinopteri
New member
“Benzersiz, tekrarlanamayan an”. Papa Francis'in ölüm günü Carlo Conti Bunu hatırla, Adnkronos ile konuşurken, Bergoglio'nun Son Basımında Görünüşü festivalinin Sanremo bir video mesajı aracılığıyla. “İnanıyorum – Diyor Conti – bugün insanlık için üzücü bir gün ve her ikisine de inanmayanlar için inananlar için üzücü bir gün. Bu konuda inananlar için çok şey temsil eden ama aynı zamanda büyük bir Pape için de önemli bir figür olan Papa Francis'in büyüklüğü var. Ayrıca büyük bir insandı. Şahsen, en azından dünyaya sahip olduğum bir dizi anılara sahip olduğum için, onur duyduğum, onuruna sahip olduğum için, onur duyuyorum. Olimpiyat “.
“Bu vesileyle – diyor Conti – Sanremo festivalindeki mesajına müdahale etmesini isteyen bir mektup yazdım. Neredeyse umut etmedim ama mesajı başını yapmak isteyen Papa'nın iradesiyle geldi”. Bunlar, “her şeyden önce barış düşüncesini çocuklara, en savunmasız olan, dünyadaki şiddet ve savaşlarla ilgisi olmayanlar” sözlerdi. Bu vesileyle, Conti devam ediyor, Papa “çocukken annesi onu şarkıları dinlediğinde” büyük hassasiyetle hatırladı. Bu nedenle “müziğin önemini hatırladı. Eşsiz, tekrarlanamayan bir andı”.
“Bu vesileyle – diyor Conti – Sanremo festivalindeki mesajına müdahale etmesini isteyen bir mektup yazdım. Neredeyse umut etmedim ama mesajı başını yapmak isteyen Papa'nın iradesiyle geldi”. Bunlar, “her şeyden önce barış düşüncesini çocuklara, en savunmasız olan, dünyadaki şiddet ve savaşlarla ilgisi olmayanlar” sözlerdi. Bu vesileyle, Conti devam ediyor, Papa “çocukken annesi onu şarkıları dinlediğinde” büyük hassasiyetle hatırladı. Bu nedenle “müziğin önemini hatırladı. Eşsiz, tekrarlanamayan bir andı”.