Actinopteri
New member
Tazenda evinde boşanma: şarkıcı Nicola Nite emekli oluyor. 12 yıl boyunca kurucunun daha önce işgal ettiği yeri işgal etti Andrea Parodi ve sonra Beppe Dettori. Tarihi üyeler Gino Marielli ve Gigi Camedda alanda yeni bir girişe devam etmek için zaten bazı seçeneklerin bulunduğunu garanti ederler. Nicola Nite, “Soförlük görevinden emekli olmak zorundayım” diye duyuruyor. Size hemen söyleyeyim ki, ortada bir çatlak yok. Hiçbir zaman gerçekten tartışmadık. Şimdi de kesinlikle tartışmayacağız. Sorun ' benim için son iki yıldaki turneler benim için tuhaf, derin, cesaret kırıcı, kontrol edilemez, yersiz bir çabaydı ve bir dehanın sezgisi sayesinde bunun nedeni giderek daha net hale geliyor.” 2013 yılında Sardunya grubuna katıldı Nicola Nite artık sahnenin merkezinde olmak istemiyor ve geri adım atıyor: “Lütfen geldiğimde parmaklarımın ucunda yürümeme izin ver.”
Gino Marielli ve Gigi Camedda, “Nicola'nın Tazenda'nın tarihindeki bugüne kadarki rolünün öneminin bilincinde olarak” kendisine teşekkür ediyor ve yollarına devam etmeye hazır olduklarını söylüyorlar. “Tazenda yolculuğuna devam etmeli ve her şeyden önce geçmiş tarihlerine ve hayranlarına karşı büyük bir sorumlulukları var” diye açıklıyorlar. Halihazırda değerlendirdiğimiz birkaç olası çözüm var: Sadece bunları dikkatlice düşünmek istiyoruz. Geriye kalan stil özelliklerimiz olan ve özgünlüğünü de 37 yıldan bu yana sürekli evriminde bulan projemize cesaretle ve bir tutam çılgınlıkla ilerliyoruz”.
Gino Marielli ve Gigi Camedda, “Nicola'nın Tazenda'nın tarihindeki bugüne kadarki rolünün öneminin bilincinde olarak” kendisine teşekkür ediyor ve yollarına devam etmeye hazır olduklarını söylüyorlar. “Tazenda yolculuğuna devam etmeli ve her şeyden önce geçmiş tarihlerine ve hayranlarına karşı büyük bir sorumlulukları var” diye açıklıyorlar. Halihazırda değerlendirdiğimiz birkaç olası çözüm var: Sadece bunları dikkatlice düşünmek istiyoruz. Geriye kalan stil özelliklerimiz olan ve özgünlüğünü de 37 yıldan bu yana sürekli evriminde bulan projemize cesaretle ve bir tutam çılgınlıkla ilerliyoruz”.