“Monica Bellucci hayallerimin Yenilmezler takımında”

Actinopteri

New member
“Rüyalarımdaki Yenilmezler ekibinde Monica Bellucci var. ne kadar güzel olduğu için kazalara neden olabilir. O kesinlikle benim gizli silahım olurdu. Her düşmanı yenerim.” Anthony Mackie'nin Roma'da 12 Şubat'tan itibaren sinemalarda gösterime girecek 'Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya'yı sunmak için söylediği şey buydu. 'Avengers: Endgame'den sonra, Kaptan Amerika'nın kalkanı Sam Wilson'ın (Mackie) eline geçtiDisney+ dizisi 'Falcon ve Kış Askeri'nde anlatılan olayların sonunda adeta yeni 'Cap' haline gelen Falcon'un tercümanı. “11 yıl önce Marvel Sinematik Evreni'ne Chris Evans'ın mirasını alarak geldim ('Cap'ten 'Endgame'e kadar yorumcu) bu bir rüyanın gerçekleşmesi“diyor bu karakteri bir kahraman olarak değil, dürüstlüğe, sadakate, sorumluluğa ve insanlığa saygı gösteren bir adam olarak gören Mackie. Ve bunun sadece Amerika için değil, tüm dünya için bir sembol olduğunu düşünüyorum.”

Anthony Mackie: “Trump'a açık fikirli olmasını tavsiye ediyorum”

Oyuncu kadrosunda Mackie ile birlikte Harrison Ford da yer alıyor. Indiana Jones ve Han Solo oyuncusu, Amerika Birleşik Devletleri'nin yeni seçilen başkanını canlandırarak Marvel dünyasına giriyor. Gerçekle karşılaştırma kaçınılmazdır. “Yeni ABD başkanına anlayışlı ve şefkatli olmasını söylerdim. Bence lider olmanın en önemli yanı insanlara ne yapmaları gerektiğini söylemek zorunda olmamanızdır. Ancak herkesi dinlerseniz herkesin ne istediği ve neye ihtiyaç duyduğu hakkında genel bir fikir edinebilirsiniz. Ve bir lider olarak bu yolu takip edin ve ilerleyin. Bu yüzden ona açık fikirli olmasını söylerdim“. VE Anthony Mackie'nin Donald Trump'a tavsiyesişunu ekliyor: “Dünyayı ileriye taşımak için dünyanın her yerinden üyelerden oluşan bir ekibin birbirini dinlemeyi öğrenmesi ve anlayışı geliştirmesi gerekir. O zaman daha iyi bir dünya olur.”

Harrison Ford'un setteki etkisi, biri kovuldu

Bir çocuk Ford'a şaka yapmak zorunda kaldı ama çok fazla duygudan dolayı bunu yapamadı. Peki, kovuldu. Harrison'ın yarattığı etki buFord'u akşam yemeğine Los Angeles'ta bir İtalyan restoranına götüren aktör, “İtalyan yemeklerini çok seviyor” diyor.

Peter Parker'ın amcası ilk 'Örümcek Adam'da 'Büyük güç, büyük sorumluluk getirir' diyor. Ve Mackie için bu sorumluluklar aynı zamanda Marvel filmlerini de içeriyor: “Ama aynı zamanda aktörler olarak biz de varız çünkü çocuklar hayatları boyunca süper kahramanları taklit etmeye çalışacaklar. Mesela Wonder Woman bize tüm kadınların güçlü olabileceğini öğretti”, üstelik “bu hikayeler bize dünyada kötü adamların da olduğunu ve iyi adamların onlarla savaşmak için ellerinden geleni yaptığını öğretiyor. Sinemanın toplumsal bir sorumluluğu vardır” diye bitiriyor.(kaydeden Lucrezia Leombruni)