Mara Venier, Nicola Carraro olduğu gibi: Sosyal medyada 'Sürpriz'

Actinopteri

New member
“Hastane mükemmelliğimizi küçümsüyoruz”, bu sözlerle Nicola Carraro sosyal ağlardaki ilerlemesini gösterdi fiziksel durum. Kocası Mara Venier Sosyal ağlarda yapabileceğini gösterdiği bir video paylaştı. yürümek Aylar sonra ağrı nedeniyle tekerlekli sandalyede kalmaya zorlandı.

Kelimeler

Sosyal medyada yayınlanan videoda Nicola Carraro, “Çok garip bir şey oldu. Her kalktığımda şiddetli acılarla kalkmadan beş ay kaldım.” Dedi.

“O zaman hayat garip, hastane mükemmelliğimizi küçümsüyoruz”, Film yapımcısına devam etti ve Alin Stafa, Treviso'daki CA Foncello Hastanesi'nin bir profesörle tanışması için iyi bir servete sahip olduğunu açıkladı: “Sorunu çerçeveledi ve on dakika içinde bana çözdü”.

Ve sonra, sürpriz: “Kalkıyorum ve yürüyorum,” dedi büyük sevinç Carraro, kameranın önünde kimsenin yardımı olmadan ayakta durabileceğini ve kendi başına adım atabileceğini gösteriyor. “Mucize? Hayır, onlar ülkemizin hastane mükemmelliği.”

Hastalık

Son aylarda, İtalyan film yapımcısı Milano'ya taşınmıştı ve bunu uzman bir doktor ekibi izledi. Ve sosyal ağlarda, ilk kez tekerlekli sandalyede kendini gösteren Nicola Carraro'ydu: “Disk fıtığı ve akciğerlerin ölümcül bir kombinasyonu beni ortaya koydu” diye açıkladı üretici, takipçileri sağlık koşullarında güncelledi.

Ayrıca oku