Lino Banfi Pazar günü Papa Francis tarafından yayınlanmamış ses: “Bunun Massimo Lopez olduğunu düşündüm”

Actinopteri

New member
“Papa bana doğum günüm için bir mesaj gönderdi, bunun Massimo Lopez olduğunu düşündüm. Benim için Papa Francis küçük bir erkek kardeşti.” Lino Banfi, bugün konuk Pazar günü Mara Venier, 21 Nisan Pazartesi günü 88 yaşında ölen Pontiff ile özel ilişkisini anlatıyor. Banfi, “Neredeyse doksan yaşındayım, İtalya'nın büyükbabasıyım ve onun dünyanın büyükbabası olduğunu söyledim,” diyor Banfi, bir doğum günü için Papa'dan belirli bir mesaj aldığını açıkladı. “Dünyanın Sevgili Büyükbabası, Mutlu Yıllar … Akıllısın, 8 ila 11: 4 gün doğum gününün kutluyorsun. Sevinç ifadeniz için teşekkürler, Rab seni korusun ve seni mutlu yıllar yap. Senin için dua ediyorum, benim için yap. Bir sarılma”, Papa Francis'in sesi ile ses.

“Çocuklarımla bu mesajı yaşam için bir anı olarak tutmaya karar vermiştim. Ama sonra insanların bilmesi gerektiğini düşündüm … Vokal mesajını bırakmak için telefona yaklaşan Papa'yı hayal ettim. Hayatta her zaman karamsar görmüyorum, onu yarısı boş görmüyorum: Oğluma söyledim. “Benim için Papa Francis bir erkek kardeşti. Ona ağabeyi olduğumu söyledim, 'Bana saygı duymalı” diye ekliyor.