Ilary Blasi, Netflix'teki dizi ve bir açıklama

Actinopteri

New member
“Aileden ayrılan ilk kişi benim. Yolculuğumun bir noktasında kendimi hayal ettiğimden farklı bir hayat yaşarken buldum ve plan yapmanın faydasız olduğunu anladım.” Sunucu 43 yaşındaki Ilary Blasi, 9 Ocak'tan itibaren Netflix'te beş bölümlük 'Ilary' dizisini tanıtıyor. Eur'daki evde hayatı, kız kardeşleri Melory ve Silvia, büyükannesi, ebeveynleri ve arkadaşları var. Bastian Müller de orada. 19 yaşındaki Cristian, 17 yaşındaki Chanel ve 8 yaşındaki küçük Isabel en azından ilk sezonda yoklar. “Aile biriminin artık var olmadığı ve bir daha asla var olmayacağı fikrine alışmam gerekiyordu. Ama hareketsiz ve pasif kalmanın daha üzücü ve daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Değişim bizim bir parçamız”, diyor ilk bölüm.

Dizinin başında arkadaşları ve kız kardeşleri, kararlılığı sayesinde eski haline döndüğünü iddia ediyorlar. 'Ilary yeniden doğdu', 'Hayatına döndü', 'Yeniden huzuru buldu'. Gerçekten böyle mi? “Evet,” diye yanıtlıyor, “Geçmiş silinemez ve bunu yapmak yazık olur, çok güzeldi, heyecan verici anılarım var, ara sıra flaşlar yeniden yüzeye çıkıyor. Ama ben geçmişte yaşamıyorum, geçmişte yaşıyorum. burada ve şimdi ve geleceğe yansıtılıyorum”. Ayrı bir anne olmayı nasıl öğrendiniz? “Uyarmayı, diğerinin katılımını sağlamayı öğreniyorsun,” diye yanıtlıyor. Ama ben bunu her zaman tek başıma yaptım, kendi gücüme güvendim, çocuklar adına kararlar verdim. O (Totti, ed.) çoğu zaman işe gelmiyordu. Yani pek değişmedi, yeni bir durumun ağırlığını hissetmedim. Kısacası her şey eskisi gibi.”

'Unica'da daha duygusaldı, 'Ilary'de ise günlük hayatından bahsediyordu. “Yaşadığım en zor deneyim benzersizdi – diye itiraf ediyor – Ancak, ya benim gibi açılmaya cesaretin var ya da mantıklı değil. Bu konuyu açık yüreklilikle konuşmak bana pahalıya mal oldu. Ben Yapımdaki herkesin odayı terk etmesini ve gitmesini istedim. Yedi saat boyunca özgürce konuştum.” 'Ilary'nin motivasyonunu nereden buldunuz? “Gerçekte kim olduğumu anlatırken. Burada bir senaryo yok, eğlendim” diye açıklıyor. Bir süredir yapmak istediğim bir projeydi.”

Bastian, yeni ortağı hakkında şunları söylüyor: “Kararlı adımı atan oydu. Erkek arkadaş bulmak dışında her şeyi düşündüm, dört aydır yalnızdım. Bir havayolu şirketinin bekleme salonundaydık, bekliyorduk. Ben Roma'ya dönüyordum, o da Almanya'ya gidiyordu. Beni daha önce hiç görmemişti ve kim olduğumu bilmiyordu, şans eseri beni tuvaletin dışında bekledi, kendini tanıttı ve sonra benden paramı istemek yerine. numara bana Instagram profilimin ne olduğunu sordu”.

“Bir Boomer olduğumdan, diye devam ediyor, ona verdim ama onunkini istemedim. Her şeyi görmüş olan kız kardeşime ve arkadaşım Francesca'ya ulaştığımda, koşup bunu istemem için ısrar edenler onlardı. binmeden önce: 'Git yoksa onu bir daha göremezsin' dediler. Çok fazla takipçisi vardı, isteğini görmezdim.'

“Bazı fotoğrafların çıkacağını biliyordum – uzun itirafına devam ediyor – akşam yemeğinde büyüklere söyledim. Cristian'ın bana bakıp 'Ama neden Alman?' diye sorduğu görüntüyü bastım. Cristian ve Chanel Köpekler ve kediler tüm kardeşler gibi ama bu olayda suç ortağıydılar. Küçük kız ona uzun süre İngiliz beyefendisi adını verdi. Artık Bastian'ın annesinin özel bir arkadaşı olduğunu biliyor.” Ilary Blasi, Grazia'nın Silvia Grilli tarafından yönetilen yeni sayısının gazete bayilerinde ve bugünden itibaren uygulamada yer alan kapağının, röportajının ve özel fotoğraf çekiminin baş kahramanıdır.