Giovanni Muciaccia, sanat saldırısından önceki karanlık dönem ve Fiorello'nun 'Nimet'

Actinopteri

New member
Giovanni Mucciaccia Bugün Konuk, 24 Nisan Perşembe, A 'Doğru zamanKariyerinin başlangıcını söyledi ve başarı davranışıyla geldi. Sanat saldırısı ve taklidi Fiorelloki onun için gerçek bir 'nimet' idi.

Hikaye

Giovanni Muciaccia, iş değiştirmeyi düşündüğü profesyonel yaşamının en karanlık dönemini hatırladı: “İki yıl daha karanlık vardı çünkü seçmelerdim ama Kimse beni almadı. Ne zaman bir zaman vardı Televizyon dünyasından vazgeçmeyi düşündüm“Dedi ki, ebeveynlerinin nasıl” ciddi bir iş “bulmak istediğini vurguladı.

“Beni çok fazla desteklemediler, ama bugüne kadar onları anlıyorum ve beni engellemek için iyi yaptılar, çünkü bu benim en iyisini ortaya çıkardı,” diye açıkladı Muciaccicia, daha sonra çocukları sanat ve yaratıcılığa yaklaştıran televizyon programı 'Art Saldırısı' ile intikamını aldı. Giovanni Muciaccia'nın 11 yıldır yürüttüğü program.

Ama gerçek kutlama Fiorello'nun taklitiyle geldi: “Beni bir karakter olarak kutladı çünkü beni popülaritemi çarparak yetişkinlere de duyurdu, bundan çok memnunum”.

Yıldızlarla Dans Etmek

2007 yılında şef, Yıldızlarla Dans Etmek. Caterina Balivo ile Muciaccia, Rai 1 dans şovundaki deneyimini belirli bir fıkra hatırlattı: “İkinci bölümde dansçı beni istedi, çünkü akrobatik danslar yaptık. Çeneyi kaydırıp kesti. Nasıl sabitlediklerini biliyor musun? Tutkalla … Yine de vinil değil“.