Edoardo Leo ve Micaela Jamazzotti: “İtalyan sineması iyi, kutlamaya çalışalım”

Actinopteri

New member
“İtalyan sineması iyi, biraz daha kutlamak istiyor muyuz?! Birbirinden çok farklı film – 'pembe pantolonlu çocuk', 'ben ve ben konuşmak zorundayım', 'Ben dünyanın sonuyum', 'Parthenope', 'Diamond', 'Folely' ve 'Tasters' – çok topladılar, Arada sırada kutlayalım, sinemanın cenazesini yapmak için her zaman oradayız ama bunun yerine her zamankinden daha canlı. Pandeminin korkunç yıllarından sonra, insanlar sinemaya girmek ve hikayelere gitmelerine izin vermek istiyorlar. Paola Cortellleri 'Hala Yarın Var', dünyanın her yerinden kalpleri dolduran bir film liderdi“. Aktörler konuşuyor Edoardo Leo ve Micaela JamazzottiAdnkronos Vodcast'in yeni bölümünün konukları, www.adnkronos.com web sitesinde ve Adnkronos YouTube kanalında tam versiyonda mevcuttur. Kameranın arkasındaki yeteneklerini de kanıtlayan iki aktör, Guido Chiesa tarafından '30 gecelerle' 17 Nisan'dan itibaren tiyatrolara geliyor (Netflix ile işbirliği içinde Colorado Film ile üreten Piperfilm tarafından dağıtıldı).

Bu romantik komedide Leo, uzun bir duygusal iyileşme yolundan ayrılan Jamazzotti tarafından oynanan eski Wife Terry'yi bir ay boyunca evde ev sahipliği yapmak zorunda kalan bir gencin babası Bruno'dur. Jamazzotti, “Hala ruh sağlığı konusunda bir tabu var, neredeyse hiç konuşmuyor çünkü insanları korkutan bir konu.” Diyor. Aktris için “bunun hakkında konuşma cesaretine sahip olmalısınız”, ayrıca komedi aracılığıyla. Yıllardır patolojik tiyatro ile işbirliği yapan Leo, “Bu yönün trajik kısmını zorlamak zorunda değil” diye ekliyor. '30 gecelerle eski geceler' aynı zamanda “sevdiğimiz biriyle kalıcı bir şey inşa etmenin zorluğundan bahseden bir film. Büyük aşklar bile, bazen 'karakterin uyumsuzluğu' dediğimiz şey için durdu çünkü diğerini sizin gibi olmak için bükmek istiyorsunuz ve imkansızdır”. Bu hikaye “karar vermesi ve kendilerini yarıya kadar bulmaya çalışan iki kişinin olduğu büyük bir sevgi anlatıyor” diye açıklıyor aktör.

En iyi film ve en iyi yönlendirilmiş üç aday gösterilen özelliği gören David Di Donatello adaylarında, iki aktör şöyle diyor: “Gerçek devrim artık bizi şaşırtmayacak”.
Kameranın arkasındaki bir sonraki projelerde, Jamazzotti, 'Mutluluk' ile çıkışından sonra yeni filmiyle mücadele ettiğini açıklıyor: “Bir film yazmak ve çekmek uzun zaman alıyor, aklımda bir şeyler var”, aktrisi açığa çıkarır. “Öte yandan, Micaela'nın bir sonraki filmi de yönetmeni için beni aramasını bekliyorum,” diyor Leo Jokingly, şu anda yönetmen olarak yeni bir proje yok. Bir rüya mı? “Bir müzikal istiyorum, kim bilir. Şarkı söylemeyi ve dans etmeyi öğrenmek için asla geç değildir” diyor Jamazzotti'Emilia Perez'i seven. (İle ilgili Lucrezia Leombruni Ve Loredana Errico)