“Bir kişi beni yalnız bıraktı”

Actinopteri

New member
“Kötüydüm, hastaneye kaldırıldım. O zamanlar yanımda değildi, hastaydım. Flavio Briatore'dan bahsetmiyorum, birlikte değiliz.” Elisabetta Gregoraci'nin bugün 13 Nisan Verissimo'ya patlaması.

“Şimdi çok iyiyim. Yıllar süren katılımım oldu, her hikaye farklı ve önemli, ama sonunda onlar benim için iyi gitmeyen insanlardı. Bu durumlarda bırakmak doğru,” diyor Silvia Toffanin.

“Hayatımın belirli bir aşamasını geçtim, kendimi sevmem gerektiğini anladım. Fiziğim durmamı söyledi, şimdi iyiyim,” diyor birkaç ay önce suçlanan fiziksel sorunları hastanede yatış ve tedavilerle yeniden düşünerek.

“Her şey aniden oldu. Ben pek çok şey yapıyorum, asla yorulmam. O zaman hayatta bazı şeyler oluyor, çok bağlı olduğum bir program. Cenevre'ye taşındı, hep birlikte oldu. Bağışıklık savunmaları aniden azaldı, stres tartıldı,” diyor. “

En kritik anda “beni hastaneye yattılar, iyileştim ve 10 gün sonra çıktım. Bazı anlarda yardım almak gerekiyor, her şeyi kendiniz yapabileceğimi düşünmek zorunda değilsiniz -De -d ek aylar vardı, ama şimdi mutluyum çünkü daha büyük farkındalık edindim”.