Bettarini'den Verissimo'ya, babanın acısı ve Simona Ventura'ya yanıt

Actinopteri

New member
Simona Ventura “çocuklarımın annesi olmaya devam ediyor ve bu nedenle ona her zaman saygı duyacağım. Herkes kendi yolunu seçer ve kendi vicdanıyla yaşar”. Verissimo'nun bugünkü konuğu Stefano Bettarini, Silvia Toffanin'in eski eşi Simona Ventura ile olan ilişkisi hakkındaki sorularını yanıtlıyor.

“Önceliği oğlanlarıma verdim” – oğulları Giacomo ve Niccolò – çocukların ebeveynlerinin yeniden evlenmesini kıskandıklarını hissediyorum. Büyüyünce anlayacak olsalar bile onları anlıyorum. Başlangıçta çocuklarım Bettarini'nin yanındaki kişileri reddetti. Eski futbolcu neredeyse 8 yıldır partneri Nicoletta ile bağlantılıydı: “Çocuklar bu kişiyi takdir etmeye başladı, Nicoletta'nın bana olan sevgisini gördüler ve onlar mutlular.”

Bettarini geçtiğimiz günlerde 86 yaşında bir hastalık sonucu vefat eden babasını kaybetti. “Babamla çok yakındım, bunu sonuna kadar yaşadım. Son birkaç gündür hastalığından dolayı çok acı çekti, son nefesine kadar yanındaydık. Sanki evinde görülmekten utanıyordu. Bu koşullar altında ama hiçbir şey yapılamadı. Yanındaki 12 günün anısı kaldı, hiçbir şey yapamadık: iktidarsızlık seni öldürür” diyor eski futbolcu. “Sakin olduğunu gördüm ama aynı zamanda acı çektiğini de gördüm.”