“Benim için burada sona erdi”

Actinopteri

New member
“Arada sırada cevap vermek ve şeyleri netleştirmek de doğrudur“. Chiara Ferragni, Beş öğleden sonra mikrofonlara, bu nedenle geçen hafta, eski -Band Federez'i ihanetle suçladığı sosyal çıkışla ilgili soruları cevaplar. Girişimcinin mesajları Fabrizio Corona'nın” vahiylerinden “sonra geldi. Rapçi ve şimdi eski wife arasındaki ilişki hakkında.

“Benim açımdan, hiçbir şey organize edilmedi. Tabii ki, hayatımın çok fazla gizlilik olmadığı birçok bölümüm olduğu doğru. onunla ve Mümkün olduğunca dışarı çıkmak istedim ama arada sırada cevap vermek de doğru Ve işleri netleştirin, “diyor Ferragni.

“Geçen yıl yaptığım her zaman cevap vermek değildiÜstün olmaya çalışın, konuşmak isteyen, asla müdahale etmek, asla Ferragni- Ama bazı durumlarda yanlış olduğunu düşünüyorum, sanırım kendimi savunmak ve gerçeğin ne olduğunu açıklamak doğru, bu nedenle, bazı durumlarda çocuklarımın da acı çekebileceği ve bu yüzden sessiz kaldım Birçok şey, üstün olmaya çalıştım. “Etkileyici,” kendi tarzımda arama yaptığını açıklıyor, o zaman herkes kısaca yapabileceğini yapıyor, bunu yapmanın doğru ya da yanlış bir yolu yok. Fakat Umarım bu çabucak sona ererUmarım bir daha asla bu konulara geri dönmem gerekmez, ne dediğimi söylemeliydim ve benim için burada sona erdi. ”

Yaşadığı dönemde, dijital girişimci şöyle açıklıyor: “En iyiye sahiptim. Bu yıl her şeyde biraz yıkıcıydı ama şimdi bu tam yukarı ve aşağı kullandık”. İddianameyle ilgili yargı sıkıntıları bile soğuk bir duştu, Ferragni'yi itiraf ediyor: “Beklemiyordum ama sorun değil, eminim sadece% 100 masumum Ve deneyeceğim. Bu konuda şüphem yok. “Blogcu zaten harcadığını hatırlıyor” para cezaları ve hayırseverlik arasında 3.4 milyon, bu davaya bağlı, bu hikayede zaten bir basın açıklaması yaptım ve ne bu ne de diğer tüm etkinlikler için ekleyecek çok şeyim yok ” Kendini savunmak için, Fedez'in eski wife, “masumiyetimi göstermeye çalışmak için elimden geleni yaptığını ve bunu daha da göstereceğim” diye vurguluyor.

Ayrıca oku