Bebek K, Dönüm Noktası: İşte ne yapacak

Actinopteri

New member
Yıllarca süren kaçıştan sonra, “Müzik yoluyla da, şarkılarımın çoğunun çok uzağa gitme, maksimuma çıkma ve her şeyi unutma arzusundan başladığı göz önüne alındığında, şimdi sahilde çok fazla dans ettikten sonra, doğrudan sahilde seks yapmanın” karar verdim “. Adnkronos ile konuşmak Bebek K Kim, 71. Taormina Film Festivali'nin konuğu, şarkısının fil rouge'unu açıklıyor 'Akdeniz deliliği', tabu olmadan kadın zevk özgürlüğünü anlatıyor.

“Benim için komik bir temaydı, burada bir hikayenin dizginlerini, hatta baharatlı, güzel, yazın biraz dizginlerini alan bir kahramanın bulunduğu”. Eğlence eksik değil ama “hafiflik yüzeysellik anlamına gelmez – sanatçı açıklıyor – ritmi seviyorum, egzotik kişisel geçmişimin bir parçası ve birçok kültürü karıştırıyor”.

Daha fazla yaz yakalaması yok mu? “Yazın kendisini ödünç verdiğini itiraf ediyorum – diyor Baby K – ama aynı zamanda başka şeyler yapmayı merak ediyorum, bir şarkıyı düşün, Sanremo düşün, kış düşün. Şimdi olurdu.” Ve kendini sinemada 'dalmış' bir yerde bulan, “Müzik ve sinemada el ele giderler – işaret ediyor – bence sinemanın antrenmanlarımız sırasında anılarımızı doldurma gücüne sahip olduğunuz bir sanat formu. Kendi kişisel tarihlerinde bir iz bırakmayan filmleri kim hatırlamıyor?”

Bir filmde yer alabilme ve oyunculukta ellerini deneyebilme hipotezinde, Baby K kapıları kapatmıyor: “Her zaman hareket etmeyi sevdim – ben İngiltere'de okul yapmayı sevdim. Ben Ilenia pastorelli'nin bir arkadaşıyım ve ben her zaman 'Jeeg Robot'taki rolüne hayran kaldım, bu rolü nasıl giyeceğini ya da böyle bir rol giyeceğini bildim. Geriye kalan tek şey beklemek.