Angelina Mango sağlık nedenleriyle konserlerini iptal etti

Actinopteri

New member
“Durmak zorundayım çünkü kendime bakmak istiyorum.” Angelina Mango turnesinin sona erdiğini duyurdu. 2024 Sanremo Festivali'nin birincisi olan şarkıcı, sağlık nedenleriyle konserlerine ara verdi.

“Bu tura çok iyi niyetlerle başladım. Sizinle canlı çalmak için geri döndüğüm için çok mutlu oldum ve Roma ve Napoli'deki konserler kalbimi doldurdu. Son birkaç gün ben değil, sesim yüzünden bir sonraki tarihleri ertelemek zorunda kaldım. hâlâ iyileşmeyi başardım ve şimdi beni dinlemenin zamanı geldi” diye yazıyor sosyal medyada.

“Durmak zorundayım çünkü sağlığımı ön planda tutarak kendime bakmak istiyorum ve sadece kendi sesim değil, hepinizin sesi olmak istiyorum. Bu nedenle ekibimle birlikte buna karar verdim. artık canlı şovlarıma devam edemiyorum. Sizi çok seviyorum ve bu günlerde göreceğimi bildiğim sevgi için şimdiden teşekkür ederim” diye bitiriyor.

Bu nedenle 26 ve 27 Ekim tarihlerinde Milano'da düzenlenecek 2 etkinlik iptal edildi. Kasım ayında Napoli, Molfetta, Nonantola, Padua, Venaria Reale ve Floransa'daki canlı gösteriler de iptal edildi.